NOVI PROJEKAT

Želimo da gradimo još
kvalitetnih stanova
u našem gradu

Lokacija novog objekta, prilagođena svim generacijama,
u samom centru grada, Dositejeva 30.

Sad je pravo vrijeme da rezervišete svoj stan,
da gradimo prema vašim željama.

Po sistemu “ključ u ruke” objekat će biti završen
do 31.12.2022. godine.

Obezbjedite budućnost za sebe i svoju porodicu.
Dođite da se dogovorimo!

U pripremi je projektna dokumentacija za izgradnju stambenog objekta za kolektivno stanovanje. Završen je idejni projekat zgrade modernog dizajna, savremene arhikteture i u skladu sa vremenom u kojem se gradi. Isprojektovano je 26 stanova koji su odlično pozicionirani, sa maksimalno iskorišćenim prostorom, funkcionalnim rasporedom i strukturom, prilagođeni svim generacijama u kojima će podjednako uživati i pojedinici, a i višečlane porodice. Za svaki stan obezbjeđena je stanarska ostava u suterenu objekta, kao i 7 garaža u kojima možete bezbrižno čuvati svoj automobil. Sa željom da olakšamo svakodnevnicu svakom našem kupcu, obezbjedili smo i dovoljno vanjskih parking mjesta. Kvalitetna, funkcionalna rješenja i zadovoljni kupci su ciljevi koje sami sebi zadajemo u svakom našem novom projektu.

Direktno od investitora, bez posrednika i provizija, možete da postanete vlasnik stana na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Kozarskoj Dubici. Stanovi su okupani prirodnom svjetlošću i pružaju panoramski pogled na centar grada  i na moderno uređen park srednjoškolskog centra „Nikola Tesla“.  Na par minuta hoda nalazi se vrtić, Dom kulture, sportska dvorana, glavna Svetosavska ulica, osnovna i srednja škola, sve javne i opštinske ustanove grada, što obezbjeđuje najkvalitetnije uslove stanovanja i života, idealne za mlade bračne parove, velike i male porodice, poslovne ljude i samce, kao i one koji tu žele pronaći potpuni komfor i mir.

O kvalitetu gradnje i stepenu opremljenosti zgrade i stanova,  možete pogledati u rubrici KVALITET GRADNJE. Sve faze građevinskih i zanatskih radova, kao i materijali korišteni na objektu izgrađenom 2018. godine u Ulici Prote Vujasinovića broj 8, visokog su kvaliteta, zadovoljavaju najsavremenija rješenja u građevini, što će poslužiti kao linija vodilja da navedeni kvalitet primjenimo i na novom projektu. Kupci stanova u fazi izgradnje objekta mogu redovno pratiti tok i rokove izgradnje i ujedno vršiti dodatni nadzor nad ugradnjom materijala i radovima izvođača. Pored toga, imaju mogućnost da izborom materijala u završnim zanatskim radovima, dodatno podignu nivo željenog kvaliteta.

Osim kvaliteta Vašeg budućeg života, svjesni smo i izazova vremena u kome živimo i stvaramo, ali i činjenice da odluku o kupovini stana dodatno otežava trenutak u kome se ona donosi. Iz tog razloga, imamo različite prodajne pakete, nivoe opremljenosti stanova i modele finansiranja u skladu sa Vašim željama i mogućnostima. Dokaz uspješnosti našeg pristupa rješavanju Vašeg stambenog pitanja je broj kupaca i broj izgrađenih i useljenih objekata. Uz prepoznatljiv kvalitet nudimo realne i pristupačne cijene, a obezbjedili smo angažovanje poslovnih banaka i povoljne stambene kredite.

Realizacija naših projekata ima višestruki značaj za sve nas, našu opštinu, naš grad, privredu, građevinski, zanatski i trgovački sektor, a i daleko šire od toga. Naši projekti doprinose izgradnji, razvoju i podizanju kvaliteta stanovanja, naše okruženje dobija novi izgled, a ujedno služe i kao primjer da se uz angažovanje svih može doći do boljeg, uređenijeg i kvalitetnijeg života u našem gradu.  

26 STANOVA

7 GARAŽA
27 OSTAVA

Po sistemu “ključ u ruke” objekat će biti završen do 31.12.2022. godine.

Obezbijedite budućnost za sebe i svoju porodicu.

DOĐITE DA SE DOGOVORIMO!

Sve što je potrebno
za
kvalitetan život