O NAMA

Društvo za izgradnju i razvoj projekata o nekretninama ,,Nekretnine Kotur“ d.o.o. Kozarska Dubica osnovano je 2001. godine sa vizijom da postane lider u izgradnji savremenih stambeno – poslovnih objekata na najboljim i najatraktivnijim lokacijama, u centru Kozarske Dubice, sa vrhunsko opremljenim stanovima koji će pružati bolji, uređeniji, ugodniji i savremeniji način života.

Od osnivanja do danas, naše društvo se specijalizovalo u domenu izbora i kupovine građevinskog zemljišta, projektovanja, inženjeringa i izvođenja radova po sistemu ,,ključ u ruke“ sa osnovnim ciljem da zadovoljimo želje kupaca u roku i kvalitetu gradnje. Prepoznavajući potrebe i zahtjeve kupaca, uz insistiranje na kvalitetu, ažurnosti, poštovanju rokova i maksimalnoj posvećenosti uz realne i prihvatljive cijene, društvo se izborilo za svoje mjesto na tržištu.

U cilju obezbjeđivanja svih uslova za kvalitetnu gradnju, okupljamo stručne ljude, arhitekte, inženjere, projektante i konsultante koji kreiraju moderan arhitektonski koncept i vrhunski kvalitet gradnje, uz upotrebu energetski efikasnih materijala. Naši stanovi su funkcionalni, praktični, autentični i kvalitetni.

Maksimalna posvećenost stručnog tima i korektan poslovni odnos direktora koji svojim iskustvom, upornim i odgovornim radom daje maksimalnu pažnju svakom projektu ima za posljedicu ispunjenje potreba klijenata za sigurnošću, komforom i funkcionalnošću prostora. Ideja o kreiranju idealnog doma i komforne životne oaze vodi nas kroz svaki novi projekat.

Poslovanje gradimo na osnovama dobre prakse, na profesionalizmu i iskrenom odnosu sa poslovnim partnerima, kupcima i krajnjim korisnicima naših usluga. Naša misija nije izgradnja i prodaja stanova, već zadovoljenje potreba kupaca, kao i postavljanje novih standarda i ispunjavanje društvenih potreba. Kroz dugogodišnje iskustvo, došli smo do neprocjenjivog znanja koje svakodnevno primenjujemo u poslovanju.

Angažovanje našeg društva ne prestaje ni poslije prodaje stana, garaže, poslovnog prostora, a ni sa uknjižbom na ime kupca. U saradnji sa vlasnicima stanova registrujemo Zajednicu etažnih vlasnika i pospješujemo njeno funkcionisanje. Redovnim održavanjem zgrade, uložena investicija je višestruko opravdana i predstavlja sigurno ulaganje za Vas i Vaše buduće generacije.

Gradimo
novi objekat
po vašoj mjeri

Dositejeva 30

Kozarska Dubica