KVALITET GRADNJE
Dodatne usluge

Kupac stana ima mogućnost da po svojoj želji i ukusu bira podnu i zidnu keramiku kupatila, kuhinje i hodnika, podove trpezarije, dnevne i spavaće sobe, sanitariju, unutrašnja vrata i slično. Pored toga izlazimo u susret i sa dodatnim zahtjevima, a koji su u vezi sa uređenjem i opremanjem stana.

Neki od dodatnih zahtjeva jesu: nabavka i ugradnja dekoracija zidova i plafona, spušteni stropovi, elektroinstalacija po sistemu „pametan stan“, itd… Maštu naših kupaca pretvaramo u stvarnost.

U suterenu objekta, svaki stan ima na raspolaganju uređenu stanarsku ostavu veličine do 3 m2. Stanarske ostave imaju poseban ulaz u suteren, a do njih se može i preko glavnog ulaza u zgradu. Pod ostave obložen je keramikom, a čine je i led rasvjeta, sobna vrata sa cilindar bravom, malterisani i okrečeni zidovi.

Pored obezbjeđenog parkinga u sklopu zgrade, objekat ima i suterenske garaže površine 20 m2. Garaže imaju izlaz u suteren hodnika koji vodi u stubište prema stanu. Pod garaža čini kvalitetna granitna keramika, a zidovi su nabačeni i okrečeni. Ulazna vrata garaže su sekciona vrata sa motorom i daljinskim upravljačem. Svaki vlasnik koji preduzima dodatne korake da zaštiti svoj automobil u kvalitetnim i funkcionalnim garažama ostavlja utisak odgovornosti i povećava vrijednost automobila.