KVALITET GRADNJE
Kupatilo i sanitarija

Izbor keramike i sanitarije za kupatila prepušten je ukusu i želji kupca stana, a ugradnju vrše firme koje mi angažujemo za tu vrstu posla. Svaki kupac dobija garanciju na ugrađenu opremu po garanciji proizvođača.

Opremanje kupatila posao je kojem se prilazi sa etuzijazmom i pažnjom, a opet sa dovoljno strpljenja, da se sve kockice poslože i da svi budu zadovoljni. Kvalitet opremanja kupatila podignut je na dosta visok nivo. Tuš i klasične kade zamijenili smo ugradnjom tuš kanalica i na taj način postigli da kupatilo izgleda prostranije i atraktivnije, a mnogo jednostavnije za održavanje i čišćenje. Klasične vodokotliće potisnuli smo u zaborav, a njih zamijenili ugradnim vodokotlićima sa visećom toaletnom školjkom.

Uz novi izgled kupatila više ne idu ni stare klasične kabine. Prema situaciji i obliku prostora za tuširanje, namjenski  se ugrađuju panelna stakla sa držačem za zid i zidnim profilom.

Naši kupci stanova angažuju i dizajnere enterijera za uređenje kupatila i izbor keramike i sanitarije, a mi smo tu da sve njihove zahtjeve ispunimo.